Home Page Image
Home Page Image
Home Page Image
Home Page Image
БългарскиEnglish ПАРТНЬОРИ   
Home Page Image
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004

 


Home Page Image

БИЗНЕС СРЕЩУ ФИНАНСИ

ШАМПИОНАТ ПО ТЕНИС НА МАСА ЛИДЕРИТЕ '09

3 октомври 2009
спортна зала ФРОЛОШ, Студентски град, София

За наградите на Henkel България
www.henkel-cee.com
www.ceresit.bg
www.thomsit.bg
www.pritt.bg

Вода на шампионата ДЕВИН - devin-bg.com

Официален застраховател на шампионата - www.bulstradlife.bg

с подкрепата на:
Kellogg's - www.altabg.com
Клиника Уромед - www.uromed2001.com
VICTORIA SPA - www.victoria-spa.com


Финансите надделяха над бизнеса
в Шампионата по тенис на маса ЛИДЕРИТЕ'09
за наградите на HENKEL

 Най-новата спортна поява на инициативата Leaders4sport вече е факт - първият шампионат по тенис на маса събра повече от 50 участника на 3 октомври в столицата. Специално за събитието отвори врати за първи път и новата зала "Фролош" в Студентски град, а главен съдия беше Михаил Фролошки-младши. Като основен партньор на турнира генералният директор на Хенкел България г-жа Дарина Стоянова сподели, чеTенисът на маса е атрактивен спорт, в който спортният дух, усилията и честната игра заемат достойно място, идеално съвпадащи с корпоративните ценности на нашата компания.”

Всички състезатели бяха под защитата на груповата застраховка, любезно предоставена от традиционния партньор на leaders4sport и "Застраховател на годината - 2008" „Булстрад Виена Иншурънс Груп”.

На място участниците можеха да разчитат на компетентно медицинско наблюдение на д-р Паунова от клиника Уромед 2001, но за щастие благодарение на коректната игра и добрата физическа форма, не се стигна до непредвидени ситуации.

Убедени в мотото на инициативата "Спортът изгражда лидери", участниците демонстрираха ентусиазъм, желание за победа и висок дух. В съзвучие със здравословния им начин на живот спонсорът на Шампионата - Алта България, ексклузивен представител на Kellogg's, подари на всички присъстващи възможността да си приготвят бърза и полезна закуска с прочутия корн флейкс на Kellogg's

 В групата "БИЗНЕС" се включиха служители на едни най-големите компании в страната: Крафт Фуудс България АД, Доверие-Брико АД, DHL Experess, Фантастико, Хенкел България и IC Ltd. "ФИНАНСИ" бяха представени от отборите на: БНБ, Уникредито Булбанк, ЗАД Булстрад, Пощенска банка, БНП Париба Лични финанси, Партньори ММД. В турнира на двойки, постепенно отпаднаха всички състезателни екипи, съставени само от мъже и на финалите се оказаха двойките на господа умело подкрепени с дама. Най-силният тим сред БИЗНЕС ЛИДЕРИТЕ се оказаха Ивалина Александрова-Димитър Бабев /Фантастико/,

а сред ФИНАНСИСТИТЕ Антоанета Иванова-Данаил Данаилов /БНП Париба Лични финанси/. След оспорвана битка и при резултат 0:3 златото и наградите отидоха при представителите на БНП Париба Лични финанси.

Компанията DEVIN присъстваше осезателно. И фенове, и състезатели утолиха жаждата си с официалната вода на Шампионата "Devin" и овкусената вода "Devin Fresh". С грамота за фейрплей бяха отличени служителите на DHL Experss - Динков, Бельовски, Елшишки, Стефанов, Иванов, Стоев и Югов. Най-масово участие взеха представителите на Хенкел България, които излъчиха и най-добрите сред своите редици в мини-ранглистата "Златото на Хенкел" -
двойката Павел Ташков и Иво Колев.

Следобедните часове бяха отредени на сингъл-шампионата, в който мачовете се отличаваха с много напрежение, спортен хъс и интересни обрати. След като отстраниха противниците си Александрова /Фантастико/ и Стоянов /Пощенска банка/ на финал се класираха двама представители на банковия сектор. Вицешампион в индивидуалното състезание след пет изиграни мача по системата за директно елиминиране стана Иван Папазов от УникредитБулбанк.

Златният медал
и голямата награда на Henkel отиде при непобедимия /поне в това издание на Шампионата/ Данаил Данаилов от БНП Париба Лични финанси.

Анелия Първанова /Имиджарт Дизайн/ поздрави всички участници с борбената игра и пожела със спортен хъс и амбиция да отстояват ЛИДЕРСТВОТО в бранша.

И на Финала - голямата изненада в индивидуалния шампионат бяха наградите на ВИКТОРИЯ СПА центрове с безплатен релаксиращ спортен масаж.

Накрая участниците, уморени, но доволни обещаха да тренират усилено и
през 2010 г. да участват отново и в по-добра форма на следващия
Шампионат по тенис на маса ЛИДЕРИТЕ'09.Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ е едно от най-интересните, популярни и атриктивни събития в българския любителски спорт.

Турнирът традиционно се организира в късната пролет от рекламна агенция Имиджарт Дизайн.
Повече от 100 любители тенисисти, журналисти и гости се срещат на кортовете на
СК ДЕМА. Тенис обществото в България цени високо турнира, затова той с лекота събира много ръководители на големи компании, политици, финансисти, бизнесмени и топ-журналисти, които се състезават за титлата “Най-добрата тенис-двойка Лидери” и първото място.

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ се отразява от водещи български медии – вестници, списания, интернет-сайтове, радиа, телевизии

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ се реализира с любезното съдействие на нашият главен спонсор МТЕЛ, традиционният ни партньор БФТ и единомишлениците ни от NESCAFE, NIVEA, QBE, VOLKL, CANON, CARLSBERG, BNP PARIBAS, BIOGAME, OVARAS, NIKE.

Фотогалерия
ЛИДЕРИ 2009
www.bglive.net