Home Page Image
Home Page Image
Home Page Image
Home Page Image
БългарскиEnglish ПАРТНЬОРИ   
Home Page Image
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004

 


ТЕНИС ТУРНИР НА ЛИДЕРИТЕ
РЕГЛАМЕНТ

Участие
Тенис турнир на ЛИДЕРИТЕ няма такса за участие, но достъпът до него е
само чрез индивидуална покана.
С акта на участие в турнира всеки играч дава съгласието си името и играта му да бъдат използвани от медиите и организаторите за информационни и
маркетингови цели.


Правила
Турнирът е на двойки и започва в 10.00 ч. в събота сутрин на Спортен комплекс Дема в София. Редът на двойките ще бъде подреден от съдията.
Заявките за участие на двойките ще се приемат преди състезанието от
спортния комитет. В случай, че за участие се запише индивидуален играч,
спортният комитет служебно му определя партньор.
Четвърт финалите и финалите ще се проведат на следващият ден,
неделя от 10.00 ч.
Церемонията по награждаването ще се проведе в неделя от 14.00 ч.


Награди
Един отбор ще спечели “Голямата награда” – грамота и купа. Победителите ще получат специални награди, осигурени от генералния спонсор,
Всички участници ще получат сувенири, осигурени от спонсорите на турнира.

 

ФУТБОЛ НА МАЛКИ ВРАТИ
"СПОРТЪТ ВЪЗПИТАВА ЛИДЕРИ"

Регламент
Турнир на малки вратички. Играчите са картотекират до 9.50 ч. на същия ден. Съставите на всеки отбор ще бъдат от 5 полеви играчи и 1 вратар, 5 резерви /минималният брой състезатели от един отбор е 5/. Ще се играя по две полувремена от 15 минути, почивка – 5 минути.  Всеки играч, който получи червен картон ще отсъства от терена две минути, като след изтичането на 120-те секунди играчът ще може да бъде заменен от друг свой колега, а ако в същото време обаче отборът му получи гол, то веднага ще бъде разрешено да се появи резервен играч в отбора играещ с минус един състезател. По време на мач смените могат да бъдат неограничен брой /на хокеен принцип/ и се извършват задължително при спряна от съдията игра. Не важи правилото за връщане на топката към вратаря. Не се маркират засади. При изпълнение на наказателен удар стената е на разстояние от 6м. Странично хвърляне /тъч/ се изпълнява с ръце. Съдийските отсъждания и фиксираните крайни резултати в мачовете са окончателни и не подлежат на оспорване.

Играчите представят личната си карта за проверка /изисква се изричното съгласие личните данни да бъдат съхранявани и използвани от Организаторите само във връзка с организирания турнир/ и удостоверение за медицински преглед, направен в седмицата на турнира.

Участници
Състезават се 8 отбора, всеки със своето име, представляван пред организаторите от капитана си. Срещите се играят в две групи по три мача за излъчване на победител в групата. Разпределението на отборите се извършва по жребий. Победителите в групите играят един срещу друг за шампион и вицешампион..

 

 

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ е едно от най-интересните, популярни и атриктивни събития в българския любителски спорт.

Турнирът традиционно се организира в късната пролет от рекламна агенция Имиджарт Дизайн.
Повече от 100 любители тенисисти, журналисти и гости се срещат на кортовете на
СК ДЕМА. Тенис обществото в България цени високо турнира, затова той с лекота събира много ръководители на големи компании, политици, финансисти, бизнесмени и топ-журналисти, които се състезават за титлата “Най-добрата тенис-двойка Лидери” и първото място.

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ се отразява от водещи български медии – вестници, списания, интернет-сайтове, радиа, телевизии

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ се реализира с любезното съдействие на нашият главен спонсор МТЕЛ, традиционният ни партньор БФТ и единомишлениците ни от NESCAFE, NIVEA, QBE, VOLKL, CANON, CARLSBERG, BNP PARIBAS, BIOGAME, OVARAS, NIKE.

Фотогалерия
ЛИДЕРИ 2009
www.bglive.net