Home Page Image
Home Page Image
Home Page Image
Home Page Image
БългарскиEnglish ПАРТНЬОРИ   
Home Page Image
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004

 

ПРЕСЦЕНТЪР

Скъпи приятели,
Имиджарт Дизайн кани вас – журналистите от печата и електронните медии,
да преоткриете Тенис турнира на ЛИДЕРИТЕ 2009!
За нас е удоволствие да работим съвместно и тази година. Не пропускайте да следите отблизо нашите събития и участниците-звезди.
Чудесен начин да научавате последните новини, както и снимки от събитието е да посещавате редовно нашият пресцентър, в който публикуваме актуални данни
Ние също така имаме грижата да изпращаме множество прес-съобщения по факс или електронна поща. Ако желаете да ги получавате, моля абонирайте се тук:

Моля, абонирайте се за нашите новини.

newsroom@leaders4sport.eu

СЪОБЩЕНИЕ ДО МЕДИИТЕ, 07-05-2009 info

Уважаеми колеги,

Заповядайте на пресконференцията на тазгодишния
Тенис турнир на лидерите за купите на в-к Стандарт, която ще се проведе на
7 май /четвъртък// 2009 от 10.30 ч., залата на СК „Дема”.

За VI поредна година РА „Имиджарт Дизайн” организира това впечатляващо
ВИП спортно събитие. То е част от инициативата
www.Leaders4sport.eu
, целяща да представи ролята на любителския спорт
като съществена част от живота на всички
успели, активни, влиятелни и богати хора в България.

На 7 май, по време на пресконференцията на Тенис турнира на Лидерите 2009, станаха ясни имената на потвърдилите участие в събитието.

Сред претендентите за купите на в-к СТАНДАРТ са познатият от президиума на Народното събрание Йордан Герджиков, медийният гуру Мартин Захариев, бившият шеф на ЦСКА Лазар Василев, тв звезда Крум Савов, гласът на ДАМС Радослав Янкулов, банкерът Красимир Ангарски, създателят на RE:TV Асен Григоров, председателят на БФТ Стефан Цветков, проф. Генчо Начев, волейболната легенда Ивайло Гаврилов, управителят на Карлсберг България Сашо Грънчаров, тенис-спецът от Ринг тв Тодор Попов и много други. Общо осем групи по три двойки ще стартират тазгодишното състезание на 9 май на кортовете на ДЕМА.

Дамите ще покажат таланта си на тенисистки в преки двубои. В списъкът на участничките се открояват имената на Мариана Печиян, Ирина Йорданова, Деси Тенекиджиева, Таня Динева, Десислава Кулелиева.

В неделния ден публиката на Турнира ще може да наблюдава демонстрационния мач на двукратния победител в състезанието от предходните години и кмет на София
ген. Бойко Борисов.

За поредна година Турнирът на лидерите се провежда с подкрепата на Българската федерация по тенис. Зад идеята му като основен спонсор отново застава най-големият български мобилен оператор МТЕЛ.

Качествената спортна екипировка на VOLKL и биопродуктите на БИОГЕЙМ ще съставят богат награден фонд и ще бъдат допълнителна мотивация за победа.

Тъй като времето през укенда обещава да е отлично, за здравословния тен на състезателите ще се погрижи Nivea със специалната си слънцезащитна козметика. Зрителите на събитието също ще получат индивидуални подаръци Nivea. Минерална вода ГОРНА БАНЯ и бира ЗАГОРКА ще заменят тенис ракетата в ръцете на състезателите по време на почивките.

Традиционен партньор на Тенис турнира на Лидерите е застрахователна компания QBE. Съдия е уважаваният в тенис обществото в България Иван Филев.

Тенис турнирът на Лидерите 2009 обещава освен най-масов досега /в сравнение с предишните пет издания/ да е и най-интересен, драматичен и атрактивен.Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ е едно от най-интересните, популярни и атриктивни събития в българския любителски спорт.

Турнирът традиционно се организира в късната пролет от рекламна агенция Имиджарт Дизайн.
Повече от 100 любители тенисисти, журналисти и гости се срещат на кортовете на
СК ДЕМА. Тенис обществото в България цени високо турнира, затова той с лекота събира много ръководители на големи компании, политици, финансисти, бизнесмени и топ-журналисти, които се състезават за титлата “Най-добрата тенис-двойка Лидери” и първото място.

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ се отразява от водещи български медии – вестници, списания, интернет-сайтове, радиа, телевизии

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ се реализира с любезното съдействие на нашият главен спонсор МТЕЛ, традиционният ни партньор БФТ и единомишлениците ни от NESCAFE, NIVEA, QBE, VOLKL, CANON, CARLSBERG, BNP PARIBAS, BIOGAME, OVARAS, NIKE.

Фотогалерия
ЛИДЕРИ 2009
www.bglive.net