Home Page Image
Home Page Image
Home Page Image
Home Page Image
БългарскиEnglish ПАРТНЬОРИ   
Home Page Image
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004

 


ТЕНИС ТУРНИР НА ЛИДЕРИТЕ 2009

9 - 10 май 2009

СК ДЕМА, София

При небивал интерес и рекорден брой участници завърши поредният шести Турнир на ЛИДЕРИТЕ в София. За купите на в-к Стандарт се съревноваваха 28 двойки от най-добрите любители тенисисти, сред които проф. Огнян Герджиков, Красимир Ангарски, Асен Григоров, Тихомир Тинчев, Бисер Манолов, Александър Грънчаров, Ангел Бончев, Недялко Йорданов, Ивайло Гаврилов и др.
Зад идеята на Турнира на кортовете на СК Дема застана отново МТЕЛ като основен спонсор. Слънчевото време и оспорваните мачове превърнаха уикенда в приятно и интересно забавление за многобройната аудитория. Наградите, предоставени от Нивея и Фиолкъл бяха спечелени съответно от двойката бизнесмени Георги Тодоров (Контракт Сити) и Цветан Лъжански (“Девин”) с 9:6  за първо място и техните подгласници  двойката Тодор Попов (Ринг тв) и Борислав Костурков (Пресслужба на Банка ДСК)


При жените купите отидоха при двойката актрисата и певица Деси Тенекеджиева в тандем с фотографката Деси Кулелиева (в. “24 часа”), втори останаха Диди Божинова и Ирина Кожухарова с 9:7, като отново наградният фонд бе осигурен от Нивеа и Фиолкъл с продуктите им от дамска серия.


В неделя преди финалите публиката на Турнира на лидерите имаше удоволствието да наблюдава атрактивния демонстративен мач между двойката ген. Бойко Борисов/ Иво Братанов срещу президента на БФТенис Стефан Цветков и неговия партньор Мирослав Печев. Пред погледите на десетки зрители на трибурите и под съдийството на Иван Филев кметът на столицата спечели поредната си победа с убедителния резултат 9:3. Неговият обичаен партньор на корта Любо Пенев, по настоящем треньор на футболния отбор ЦСКА, не присъства на събитието по уважителни причини.

---------------

Медийно отразяване:

На www.bglive.net ще намерите
най-атрактивните снимки от събитието.

Репортажи:
Централна емисия СПОРТ - bTV
Централна емисия СПОРТ, 20.00 ч. - TV2
СПОРТ ТОТО

Спортна емисия, 20.00 ч.- BNT
Ринг ТV - Център
вестници:
в-к Стандарт - 7, 8 и 9 май
в-к "Телеграф"
в-к "Меридиан мач"
в-к "Дума"
в-к "24 часа"
е-медии:

www.standartnews.com

www.novsport.com

www.focus-sport.net

www.sportal.bg
www.focus-sport.net
www.standartnews.com
www.sportline.bg
www.novsport.com
www.standartnews.com
www.focus-sport.net

Най-атрактивните снимки от събитиетоwww.bglive.net

За поредна година Турнирът на лидерите се провежда с подкрепата на Българската федерация по тенис. Зад идеята му като основен спонсор отново застава най-големият български мобилен оператор МТЕЛ.

Качествената спортна екипировка на VOLKL и биопродуктите на БИОГЕЙМ ще съставят богат награден фонд и ще бъдат допълнителна мотивация за победа.

Тъй като времето през укенда обещава да е отлично, за здравословния тен на състезателите ще се погрижи Nivea със специалната си слънцезащитна козметика. Зрителите на събитието също ще получат индивидуални подаръци Nivea. Минерална вода ГОРНА БАНЯ и бира ЗАГОРКА ще заменят тенис ракетата в ръцете на състезателите по време на почивките.

Традиционен партньор на Тенис турнира на Лидерите е застрахователна компания QBE. Съдия е уважаваният в тенис обществото в България Иван Филев.

Всички материали и връзки със статии в други медийни сайтове са предмет на чужди авторски права и са поместени тук само за улеснение и информация.
Имиджарт Дизайн не толерира употребата им за други цели.
На www.bglive.net ще намерите
най-атрактивните снимки от събитието.
Вие имате възможност да поръчате професионално заснети
на високо качество фотоси.
 

 

 


Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ е едно от най-интересните, популярни и атриктивни събития в българския любителски спорт.

Турнирът традиционно се организира в късната пролет от рекламна агенция Имиджарт Дизайн.
Повече от 100 любители тенисисти, журналисти и гости се срещат на кортовете на
СК ДЕМА. Тенис обществото в България цени високо турнира, затова той с лекота събира много ръководители на големи компании, политици, финансисти, бизнесмени и топ-журналисти, които се състезават за титлата “Най-добрата тенис-двойка Лидери” и първото място.

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ се отразява от водещи български медии – вестници, списания, интернет-сайтове, радиа, телевизии

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ се реализира с любезното съдействие на нашият главен спонсор МТЕЛ, традиционният ни партньор БФТ и единомишлениците ни от NESCAFE, NIVEA, QBE, VOLKL, CANON, CARLSBERG, BNP PARIBAS, BIOGAME, OVARAS, NIKE.

Фотогалерия
ЛИДЕРИ 2009
www.bglive.net