Home Page Image
Home Page Image
Home Page Image
Home Page Image
БългарскиEnglish ПАРТНЬОРИ   
Home Page Image
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004

 

ТУРНИР ПО ФУТБОЛ ЛИДЕРИТЕ '09
4 юли 2009
стадион АКАДЕМИК, София

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА и УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
на финал ЛИДЕРИТЕ'09

Инициативата Leaders 4 sport събра в предизборния 4 юли на стадион Академик отборите на девет от най-влиятелните финансови институции. Турнирът по футбол ЛИДЕРИТЕ' 09 започна с паралелни мачове на А и Б групи съответно тимовете на БУЛСТРАД  срещу ЕНТРЕА КЕПИТЪЛ и на ЗК БЪЛГАРСКИ ИМОТИ срещу SIS. Последваха още 14 срещи по системата "всеки срещу всеки". Десетки голове бяха отбелязани в противниковите врати с предоставените от NIKE футболни топки. След интресни мачове, с неочаквани обрати в резултата отпаднаха БЪЛГАРО-АМЕРИКАНСКА КРЕДИТНА БАНКА, СИБАНК и ДЕЛОЙТ. На полуфиналите ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА се наложи категорично над вече уморения отбор на ЕНТРЕА КЕПИТЪЛ, а SIS успя да удържи резултат 0:0 срещу УНИКРЕДИТ БУЛБАНК само в първото полувреме, като след почивката получи четири гола. След дъждовната седмица уикендът започна със слънце за лидерите в турнира, ПИРИН СПРИНГ утоляваше жаждата на играчите.

Професионалните отсъждания на Н.Стайков и П. Божидаров, както и наложения стил на феър плей превърнаха Турнира в приятно забавление за участниците и атрактивно зрелище за фен-клубовете. Нито един инцидент не наложи намесата на служителите на охранителна фирма МЕГАФОРС СЕКЮРИТИ. В късния следобед на финал се изправиха един срещу друг отборите на двамата банкови гиганти, които играха с още по-голям хъс и показаха завидни умения пред очите на ентусиазираната публика. Победител в тазгодишното издание на Турнира ЛИДЕРИТЕ'09 с резултат 3:1 е УНИКРЕДИТ БУЛБАНК. Освен златната купа шампионите получиха подаръци от BENETTON, а вицешампионите се утешиха с безплатни спортни масажи във веригата VICTОRIA SPA.

Със седем отбелязани гола Мартин Петков - ПИБ получи почетната награда за голмайстор на Турнира, най-атрактивен играч по преценка на съдиите стана Димитър Тодоров - ПИБ, а само с едно допуснато попадение в собствената врата „Най-добър вратар” е Васил Милев - УНИКРЕДИТ БУЛБАНК.

Всички участници споделиха пред организаторите от Leaders 4 sport, че ще тренират усилено и ще подобрят стратегиите си, за да защитят още по-добре името на компанията си на следващия Турнир по футбол ЛИДЕРИТЕ.


обективът едва побра участниците в Турнира


шампионите Уникредит Булбанк

Анелия Първанова /Имиджарт Дизайн/ поздрави капитанът на Първа инвестиционна банка за борбената игра и спечелената вицешампионска купа

Капитаните на всички отбори получиха топката на NIKE

---------------

Медийно отразяване:

3 юли - www.sportal.bg

4 юли - www.sportal.bg

4 юли, ФОТОГАЛЕРИЯ - www.sportal.bg

4 юли, ФИНАЛЕН МАЧ - www.sportal.bg

4 юли, НАГРАЖДАВАНЕ - www.sportal.bg

5 юли - www.sportal.bg

6 юли - www.novsport.bg

6 юли - News.dir.bg

7 юли - www.banker.bg

7 юли - в-к ТЕМА СПОРТ, последна страница

Корпоративни социални мрежи:

ПИБ, СЪБИТИЯ - www.facebook.com

ПИБ, СПОРТЕН ДУХ - www.facebook.com

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК - www.facebook.com

www.unicreditbulbank.bg

www.facebook.com

ГАЛЕРИЯ Футбол ЛИДЕРИТЕ'09
4 юли 2009, стадион АКАДЕМИК

 

Всички материали и връзки със статии в други медийни сайтове са предмет на чужди авторски права и са поместени тук само за улеснение и информация.
Имиджарт Дизайн не толерира употребата им за други цели.
На www.bglive.net ще намерите

най-атрактивните снимки от събитието.
Вие имате възможност да поръчате професионално заснети
на високо качество фотоси.
 

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ е едно от най-интересните, популярни и атриктивни събития в българския любителски спорт.

Турнирът традиционно се организира в късната пролет от рекламна агенция Имиджарт Дизайн.
Повече от 100 любители тенисисти, журналисти и гости се срещат на кортовете на
СК ДЕМА. Тенис обществото в България цени високо турнира, затова той с лекота събира много ръководители на големи компании, политици, финансисти, бизнесмени и топ-журналисти, които се състезават за титлата “Най-добрата тенис-двойка Лидери” и първото място.

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ се отразява от водещи български медии – вестници, списания, интернет-сайтове, радиа, телевизии

Тенис турнир ЛИДЕРИТЕ се реализира с любезното съдействие на нашият главен спонсор МТЕЛ, традиционният ни партньор БФТ и единомишлениците ни от NESCAFE, NIVEA, QBE, VOLKL, CANON, CARLSBERG, BNP PARIBAS, BIOGAME, OVARAS, NIKE.

Фотогалерия
ЛИДЕРИ 2009
www.bglive.net